تلفن: 09392317755

تخته سرو چوبی پذیرایی از جنس طبیعت

تخته سروچوبی آشپزخانه و ناهار خوری سال‌هاست به دلیل دوام و زیبایی، انتخاب اول بسیاری از آشپزها و افراد است.خردکردن مواد غذایی و سبزیجات را روی چوب طبیعی همیشه حس و حال متفاوت تر و نوستالژیک تری را نسبت به تخته های پلاستیکی ایجاد میکنند و بسیار جذابتر و لذت بخش تر از خرد کردن روی تخته های پلاستیکی زبر و خسته کننده رایج استاقتضای چوب این است که هر چه بیشتر کارکند، نوعی کهنگی می‌یابند و جذاب‌تر می‌شوند.

از تخته سرو های چوبی درموارد متفاوتی مانند:سرو کردن غذا، دسر و نوشیدنی در منزل ،کافی شاپ وهتل ها و یا بعنوان تخته کار آشپزخانه و برای خرد کردن مواد غذایی و سبزیجات استفاده کرد.

آن چه مهم است اینست که تخته های چوبی از سایر تخته ها بهداشتی ترند، چرا که باکتری‌هایی که به داخل چوب نفوذ می‌کنند، در آن زندانی می شوند و در نهایت می میرند اما  تمیز کردن نوع تخته های پلاستیکی نرم، راحت‌تر است اگرچه زدودن باکتری از تخته های پلاستیکی کار دشواریست و باکتری ها روی سطح آن تجمع میکنند و باعث آلودگی مواد غذایی میشوند.

تخته های سرو یا آشپزخانه در برابر خراش مقاوم ‌ترند. تخته‌های چوبی را نمی‌توان داخل ماشین ‌ظرفشویی شست و باید به طور منظم با روغن مخصوص چرب کرد تا سطح آن‌ها بسته و نسبت به باکتری‌ ها مقاوم شوند.
تخته‌ گوشت ‌های چوبی را بعد از مدتی استفاده با موم، روغن زیتون یا روغن نارگیل چرب کنید. روغن را با یک دستمال تمیز روی تخته بمالید و مقدار اضافی آن را پاک کنید.

 

آخرین محصولات تخته سرو،تخته آشپزخانه و تخته های چوبی

تهیه شده در تحریریه ایران دکو

 

 

درباره نویسنده

[email protected]

مدیر فروش ایران دکو

پست های مرتبط

ارسال نظر

نمایش نام

ایمیل

عنوان

پیام